2 Mayıs, 2024
Banner Top

1963 yılında Dior, oldukça popüler bir ürün tasarladı: Crème Abricot. Bu inanılmaz derecede zengin formül, tırnakların daha güçlü olmasını sağlıyor ve besleyici ve canlandırıcı özelliklerle tırnakların uzamasını destekliyordu. ‘Couture’ manikürünün yaratıcıları, güzel tırnakların, görünümü tamamlayacak önemli bir son dokunuş olduğunu düşünüyordu. Bu görünüm, sağlıklı tırnaklar için gerekli yatıştırıcı ve güçlendirici maddelerin bir arada sunulduğu bir krem ile elde edildi. Yıllar geçtikçe Crème Abricot tasarımı ikon haline geldi. Küçük yuvarlak kutusu ve boncuklarla süslenmiş kenarı neo-klasik ilaç kutularını anımsatıyordu. Her durumda el çantanızda taşıyabileceğiniz beğenilen ve taşınabilir bir ürüne dönüştü. Bu yıldız formülün başarısı hiçbir zaman sekteye uğramadı ve 50 sonra bile olmazsa olmaz bir ürün olmaya devam ediyor.

Günümüzde Crème Abricot, profesyonel sonuçlar sağlayan yedi adet kullanımı kolay ürün içeren kapsamlı bir manikür grubunun bir parçası. Huile Abricot-Günlük Serum İlk kez, efsanevi Crème Abricot, günlük kullanım için oldukça rafine bir uygulama yağı halinde sunuluyor. Huile Abricot, tırnakları yoğun şekilde besleyip, pürüzsüzleştirip güçlendirirken, herhangi bir yağ kalıntısı bırakmadan kütikilleri derinlemesine yeniden nemlendiriyor. Eşsiz formülü, aktif yağların oluşturduğu bir sinerji ile tırnaklarda bulunana keratinin koruyor ve sertleştiriyor. Öncelikle, esansiyel yağ asitleri ve anti-oksidan içerisinde konsantre edilmiş argan yağı, E vitamini; koruyucu özellikleri ile bilinen kamelya yağı ve son olarak da güçlü tırnaklar içinçok önemli olan vitaminler ve mineraller açısından zengin kayısı yağı.

Huile Abricot nasıl uygulanır?

Her gün, sabah ya da akşam, her bir parmağa bir miktar uygulamak için oldukça hassas pompasını kullanın ve ardından mikrosirkülasyonu harekete geçirmek ve tırnakların uzamasını desteklemek için nazikçe masaj yapın.

Banner Content