2 Mayıs, 2024
Banner Top

.

NG MLS nasıl uygulanıyor? MLS Türkiye’de uygulanmaya başladığında bölgesel incelme temelli idi. Zaman içinde bölgesel incelme yapılan karın, bel çevresi gibi alanlarda aynı zamanda sıkılaşma ihtiyacı da ortaya çıktı. Ayrıca uygulamalar sürerken yöntemin selülit sorununa da iyi geldiği gözlendi ve tedavi bu ihtiyaç ve sonuçlara göre yeniden şekillendi. 2011’den itibaren yeni protokolüyle New Genaration MLS, bölgesel şekillenme için de kullanılan kombine bir uygulama oldu.

Uygulama ne kadar sürüyor? Analiz cihazının her kişiye ve hedef yağ dokusuna göre düzenlediği bir uygulama prosedürü oluyor. 2-6 seans arasında değişiyor.

Yağlar nasıl eriyor? Hipoosmolar sıvı verildiğinde yağ hücresinin çeperleri zayıflayarak, yağ hücreleri erimeye başlıyor. Eriyen ve vasfını kaybetmiş yağ hücreleri bu sıvıya karışıyor. Aynı zamanda ultrasound bu yağ hücrelerini denatüre ederek onların yeniden yağ tutma özelliklerini bozuyor. Böylece hızla bir erimesi sağlanırken aynı anda yağ hücre yitimi olduğundan kalıcı ve geri dönüşümsüz yağ atımı sağlanmış oluyor.

Eriyen yağ hücreleri ne kadar sürede vücuttan atılıyor? Eriyen yağ hücreleri patlatılıp sıvı hale getirildikten sonra çöpçü hücreler tarafından zamanla emilerek tamamen doğal yöntemlerle atılıyor. Vücuttan atılım süresi kişiye göre değişiyor, ortalama süre 1-2 hafta…

Hangi bölgelere uygulanabiliyor? Kadınlarda sutyen altı, kol bölgesi, mide, karın bölgesi, yan simitler, basen bölgesi, popo altı, diz içi, diz üstü, bacak içi ayrıca liposuction’da uygulama yapmakta zorlanılan gıdı ve ayak bileği uygulamaları yapılabiliyor.

Sistem üç adımda ilerliyor

1. ADIM: NG MLS’in bir parçası olan analiz sistemi ile hedef yağ dokusunun özelliklerini ve boyutları ölçülüyor. Analiz sonucunda hedef yağ dokusunun hangi formülle kaç defa ve nasıl bir tedaviye ihtiyacı olduğu belirleniyor.

2. ADIM: Sonuç üreten ana işlem; enjeksiyon… Bu uygulamada analiz sonucundaki formüle göre hazırlanmış hipoosmolar sıvı karışımı, lokal anestezik bir madde ile karıştırıp hedef yağ dokusu içine enjekte ediliyor. Hipoosmolar sıvı ile şişirilmiş yağ dokusunun üstüne dışarıdan ultrasound pedleri bağlanıyor. Yüksek doz ses dalgaları ile yağ hücrelerinin patlaması sağlanıyor.

3. ADIM: Patlayıp sıvı hale getirilmiş yağ dokusunun vücuttan atılımı lenfatik drenaj uygulamasıyla sağlanıyor. sonrasında manyetoterapi ve infraruj battaniyesi ile bölge sıkılaştırılıyor ve düzleştiriliyor.

Banner Content

FOLLOW US

GOOGLE PLUS

PINTEREST

FLICKR

INSTAGRAM

Reklam

img advertisement