2 Mayıs, 2024
Banner Top

Eğlenceli uygulamada, Burak’la asansörde kalan kullanıcılar Burak’ın sorularını eğlenceli biçimde yanıtlayarak onunla baş başa yemek yeme şansı yakalıyor.

 

İki yıldır Clear’ın marka yüzü olan Burak Özçivit, Yeni Bitkisel Sentez reklam filminden sonra şimdi de çok farklı ve eğlenceli bir projeyle dijitalde tüketici karşısına çıkıyor.

Clear Bitkisel Sentez’in dijitalde başlattığı renkli uygulama, Clear’ın kullanıcılara yaşattığı farklı deneyimlerle dikkat çekiyor. www.buraklabasbasa.com adresi üzerinden gerçekleştirilen uygulamada kullanıcılar Burak’la asansörde kalıyor ve Burak’ın sorduğu eğlenceli soruları yanıtlıyor. Uygulamaya katılıp Burak Özçivit’in sorularına doğru cevap veren kullanıcılar daha sonra Burak’ı telefonda yemeğe çıkmaya ikna etmeye çalışacaklar. Uygulamaya katılan kullanıcılar arasından yapılacak çekilişle belirlenen şanslı isim Burak’la akşam yemeği yeme şansına sahip olacak.

#BuraklaAsansordeKalsam hashtag’iyle Twitter’da ve Facebook’ta da paylaşılabilen uygulamaya son katılım tarihi 22 Şubat 2014. Kazanan şanslı isim ve akşam yemeği detayları 24 Mart 2014 tarihinde www.buraklabasbasa.com adresinden duyurulacak.

Banner Content