2 Mayıs, 2024
Banner Top

Diğer odalarda olduğu kadar çok mobilya ve aksesuar kullanma şansınız olmaz. Bu nedenle banyoya stil katmak ve burayı tarzınıza uygun bir biçimde süslemek için var olan öğeleri iyi değerlendirmek gerekir. Desenli lavabo modelleri dekoratif özellikleri sayesinde banyoyu süsleme yükünü epey hafifletebilir.

 

İlk bakışta kullanmaya kıyamayacak kadar zarif ve şık görünen desenli lavabo modellerinden banyo dekorasyonuna katkısının büyük olacağına hiç şüphe yok. Yine de birkaç öneriyi dikkate alarak desenli lavabonun etkisini biraz daha öne çıkarabilirsiniz.

Desenli lavabo ve batarya

Seçtiğiniz desenli lavabonun tarzı klasik olsa bile modern tasarımlı bataryalardan biriyle eşleştirebilirsiniz. Buradaki fotoğraflarda bu tip eşleştirme örnekleri görebilirsiniz. Buna karşın batarya rengi ile desen renklerinin birbiriyle uyumlu olması daha iyi olur. Altın sarısının hakim olduğu desenli bir lavaboyu yine altın rengi bir armatürle kullanmanız en iyi sonucu verir.

Banyo Aksesuarları

Böyle şık bir lavabonun dekoratif özelliğini öne çıkarmak istiyorsanız banyo aksesuarı seçerken daha sade modellere yönelebilirsiniz. Yan yana farklı desenleri bir araya getirmek çoğu kez dağınık, kalabalık bir görüntüye neden olur. Çok benzer desenli bir sabunluk takımına rastlamadığınız sürece tek renk, düz ya da seyrek desenli ürünler bu lavabolara daha çok yakışacaktır.

Nereden Satın Alabilirsiniz?

Çeşitli markaların desenli lavabolarına hem internette hem de mağazalarda rastlayabilirsiniz. Burada gördüğünüz ürünler ise Yüntaş‘ın bayiliğini yaptığı ünlü Kohler markasının desenli lavaboları. Yüntaş’a 444 34 13 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Bunun dışında firmanın lavabo.com.tr adresli sitesinden beğendiğiniz ürünü sipariş edebilir, online satın alabilirsiniz.

Yeri gelmişken hemen fiyatlardan da söz edelim. Bu dünya güzeli desenli lavabo modellerinin fiyatları 2.000 TL‘den başlıyor.

Banner Content

FOLLOW US

GOOGLE PLUS

PINTEREST

FLICKR

INSTAGRAM

Reklam

img advertisement