2 Mayıs, 2024
Banner Top

Mevsim değişikliklerinde gardıroplarını baştan aşağı yenileyenlerin en büyük derdi, her mevsim giyilebilecek parçaların hangisi olduğuna karar vermektir. Kış gelmeden tüm yazlıklarını bir daha erişemeyeceği bir yere kaldıranların, sonradan \”ben bunu soğuk havada da giyerdim\” diye hayıflandığını birçok kez duyduk.

Bu derde bir son vermek için, önümüzdeki sonbaharda rahatlıkla giyebileceğiniz yazlıklarınızı bir kenara ayırmanızı öneriyoruz. Peki ne mi onlar? İşte sonbahara uyarlayabileceğiniz yaz trendleri!

Uzun elbiseler

Bütün yaz uzun elbiseleri üzerinizden düşürmediğinizi biliyoruz; onlar kadar rahatının olmadığını da… Havalar yavaş yavaş soğumaya başladığında onlardan vazgeçmek zorunda kalacaksınız diye hemen üzülmeyin, sizi sevindirecek bir çözümümüz var!

Sonbaharda sandaletler yerine kısa botlarla kombinleyebileceğiniz uzun elbiseleri, üzerine bir jean ceket ve şal alarak soğuk havaya uyarlayabilirsiniz.

Baskılı tişörtler

Jean şortlarınızla, eteklerinizle giyerek yaz boyu üniformanız haline getirdiğiniz baskılı tişörtleri, sonbaharda deri eteklerle, hırkalarla veya ceketlerle mevsime uygun hale getirebilirsiniz.

Gösterişli kolyeler

Tiril tiril atletlerle, incecik elbiselerle dolu yaz kombinlerinizi hareketlendiren büyük, gösterişli kolyeler, sonbahar gardırobunuzda da size eşlik edebilir.

Kazaklarınızın, gömleklerinizin üzerinde de gayet şık duracak kolyeleriniz, mevsimsiz bir şıklık vaad ediyor.

Tulumlar

Tulumlar bu yaz altın çağını yaşadı. Ünlülerin başını çektiği tulum akımını, sokak modasının müdavimleri başarıyla devam ettirdi.

Yazın favori parçalarından biri olan tulumu sonbahar gardıronunuza dahil edemeyeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Gideceğiniz ortama bağlı olarak şık bir blazer ceket ya da jean ceketle sonbahara uyarlayabileceğiniz tulumu, havalar soğuyunca topuklu botlarla giymenizi öneririz.

Büstiyerler

Büstiyerleri ne kadar içinize sindirdiniz ya da sindirmediniz bilemiyoruz. Ama bir gerçek var ki bu yaz onların yazıydı!

Yüksek bel şortlarla, eteklerle, genellikle deniz kenarında gördüğümüz büstiyerleri, sonbahar kombinlerinize uydurmak oldukça kolay! Büstiyerlerin transparan bir kazağın ya da gömleğin içinden fazla göze batmadan hafifçe kendini belli etmesini sağlayabilirsiniz.

Banner Content