2 Mayıs, 2024
Banner Top

adidas, aktif serinleme teknolojisinde devrim yaratan adidas Climachill™ ürün serisini sporu hayatının ayrılmaz bir parçası haline getirenlerin beğenisine sundu. Seride, titanyum ve 3D alüminyum serinletici küreler içeren, yenilikçi bir kumaş kullanıldı. Teknoloji, sağladığı anlık ‘serinleme’ etkisi ile sıcak ortamlarda sporcunun optimum vücut ısısını korumasına yardımcı oluyor, böylece daha yoğun antrenman yapmasını, daha uzun mesafe koşmasını ve daha iyi rekabet etmesini sağlıyor.

Sporcuların daha iyi performans göstermesinde ısı yönetiminin öneminin farkında olan adidas, ilk kez buharlaştırma ve ısı iletimi yöntemlerini birlikte kullandı. Vücudun en çok ısınan bölgelerine denk gelecek şekilde, stratejik olarak yerleştirilen devrim niteliğindeki alüminyum küreler, temas ettiği anda cildi serinletiyor. Alüminyum noktalara ek olarak, her Climachill™ tişörtün içindeki, çığır açan SubZero düz iplik dokuma da, içerdiği titanyum ile, önceki sezonlarda yer alan ClimaCool ürünlere kıyasla, yüzde 36’ya varan oranda daha fazla serinletme kapasitesi sunuyor.

Climachill™ ürün serisinin yüzü olan David Beckham, yeni seri ile ilgili şunları söyledi: ‘En zorlu koşullarda oynamak ve antrenman yapmak gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak çok zorlayıcı olabilir. Aktif spor hayatım süresince, İngiltere’nin kuzeyindeki soğuk hava koşullarının yanı sıra, ABD’nin en sıcak iklimlerinde de oynamış biri olarak, hava koşullarının bir sporcunun performansında ciddi bir fark yarattığını söyleyebilirim. Climachill™ ürün serisinde kullanılan teknoloji, sporcuların en zorlu koşullarda dahi gerçekten oyunlarına odaklanarak en iyi performanslarını göstermelerine yardımcı olacak.”

adidas Training kategorisinden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Heike Leibl de, “adidas olarak, sürekli sporcunun performansına odaklanabilmesini sağlayacak inovasyonlar için çalışıyoruz. Climachill™ ürün serisinde kullanılan alüminyum serinletici küreler sporcunun, her türlü hava koşulunda en iyi performansını ortaya koyabilmesini sağlamak üzere, vücut ısısının en optimum seviyede tutulması için anlık ‘soğutma’ etkisi sağlıyor” dedi.

adidas Climachill™ fark yaratan ürünleri ve 85 TL ile 166 TL arasında değişen fiyat seçenekleriyle, Nisan ayından itibaren, tüm adidas mağazaları ve yetkili adidas satıcılarındaki yerini alıyor.

Banner Content